A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Gerlóczy

2010.06.09. 19:38 | juc | 2 komment

Nem is értem, hogyhogy nem írtam róla még. A Gerlóczy egy szuperlatívusz, többnyire. Egy saroknyi Párizs a belvárosban. T. Nagy Tamás érdekeltségébe tartozik, aki szép lassan a fennhatósága alá vonta a környéket: először volt a sajtbolt (máig a legjobb a városban), majd jött a Gerlóczy, a Szalámibolt, a profi konyhafelszereléseket árusító kis üzlet, végül pedig a csodálatos kis szállodácska - mindennek pedig a Gerlóczy étterem, és annak terasza áll a középpontjában. A Kamermayer tér így szűkös parkolóból lassan imádnivaló terecskévé alakult - még több T. Nagy Tamásra lenne szükségünk.

Nade a Gerlóczy: tényleg olyan, mint egy kis Franciaország, a maga fonott székeivel, kis asztalkáival, mennyei ételeivel (külön kiemelném a menüt, mert egyáltalán nem drága, viszont nagyon finom, ma pl meggyleves volt tökfőzelékkel..... mmmm), esténként élő hárfazenével. Az egyetlen fájó pont a személyzet, melynek egyes tagjai hol tiszteletlenségükkel, hol koszos körmükkel, hol szétesésükkel döbbentik le a törzsvendégeket (ma szerencsére csak ez utóbbihoz volt szerencsénk). Most csak a teraszon üldögéltünk, de gyanítom, hogy hallotok még tőlem a Gerlóczyról.

Címkék: budapest étel étterem gasztronómia

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr272069738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smartgirl 2010.06.15. 10:51:49

Gerlóczy, nemrégen ott szállásolták el a munkahelyem egy német vendégét. Egy apró üzenetet kellett volna hagynom neki a recepción (mert nem értük el a mobilján) de úgy tűnik ők is versenybe szállták a pincéreikkel, azt se tudták kiről beszélek! Nagy nehezen megnézték a vendéglistát, kitalálták, hogy tényleg nincs a vendég a szobájában, és morogva kérték az üzenetet! Nem tetszett az a kedvetlen, unott és mogorva hang, amit a telefon másik végéből keptam.
De az vitathatlan, hogy szép és hangulatos az étterem és a szálloda is! :)

juc 2010.06.15. 12:45:32

@smartgirl: az a vicc, hogy kb összesen három szoba van.... nehéz lehetett megtalálni a kedves vendéget:))) egyébként egyáltalán nem értem ezt az egészet, MINDENNÉL fontosabb a jó személyzet. na jó, a kaja se mindegy:)
süti beállítások módosítása