A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Új könyvek

2012.09.21. 19:49 | juc | 3 komment

Elindítottunk egy másik irányt is itt a Boook Kiadóban - nem is egy, hanem mindjárt két könyvvel. Az 500 Tipp és a 234 olcsó recept - a nevükhöz méltóan - sokkal praktikusabb megközelítést képviselnek, mint a korábbi könyveink. Fekete-fehérek lesznek, nincs bennük fotó (csak elképesztő jó rajzok), és nem kívánnak többek lenni, mint amik: jól használható háztartási kézikönyvek. Mivel elsősorban a szöveges tartalomra épülnek, ezért ezek szerkesztésében ezúttal nekem volt oroszlánrészem (a többi könyvünkben is sokat dolgozom, persze:)) csak ott a fotók, a vizualitás dominál, ami Dávid érdeme), úgyhogy a szoksásosnál is jobban izgulok, hogy hogyan fogadja majd őket a piac. A két könyv már nyomdában van, napokon belül megjelennek, akkor mutatok majd több képet is!

500.jpg

Címkék: munka könyv boook

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr744791954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ieszti 2012.09.21. 21:49:24

Juc! Teljesen véletlen pont most láttalak a tv-ben, nem tudom milyen csatornán:-) a vállalkozásos tanácsadós műsorban! Érdekes volt nagyon és látom máris új területtel bővítitek a kiadót! Kívánok Nektek sok sikert és jó munkát!Jó, hogy ilyen merészek és ötletesek vagytok!

juc 2012.09.21. 21:57:12

@ieszti: szia! igazából ezek a könyvek akkor már félkészek voltak, amikor a műsort rögzítettük, de nagyon jól belepasszolt a tanácsadás az elképzeléseinkbe! Egyébként a Parlament tv-n láthattad! és köszönjük a sok bíztatást!

Colandra 2012.09.24. 11:45:03

Szia, ezek nagyon sikergyanus konyveknek tunnek! Mindenkepp megszeretnem venni oket a megjelenes utan. Szerintem eppen az a jo hogy kulonbozni fognak egy picit a szokvanyos, megszokott konyvektol. Aki mer az nyer! Szoritok hogy minden tutira bejojjon!
süti beállítások módosítása