A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Édes napok

2012.09.21. 15:58 | juc | Szólj hozzá!

A Várban megrendezett Csokifesztivál Édes napok fesztivál kábé pont ugyanaz, mint tavaly, ezért idén jóval kevesebbet fotóztam. Ennek ellenére nagyon javaslom, hogy menjetek (f)el (23-ig, vasárnapig tart), mert ugyan a nagy multik nagy standjai mellett eltörpülnek a manufaktúrák és a kis forgalmazók házikói, azért lehet különlegességeket találni, nagyon szép némely csomagolás, és édesszájúaknak valóban mennyország (a pasiknak pedig van DiVino borstand és sajtok, vagy megmérethetik a vércukrukat, míg ti egyik extázisból a másikba estek...).  A csokiszobrot is nézzétek meg (első kép, a zászló és a láng is csokiból van, igen, de miért olimpia vajon a téma?... hol van az már?...), mármint ha megtaláljátok - a bejáraton túl ugyanis nem jelzi semmi, de megsúgom nektek, hogy a múzeum előterében, a piros ökölszobor mögött rejtegetik. A Villa Bagatelle-nél lehet meggyes streuselt kóstolni, illetve ott nagyon javaslom a csokitorony nevű péksütit is, emellett továbbra is favorit számomra a Rózsavölgyi citromolajos bonbon, és nagyon kíváncsi vagyok a kenyeres-olajbogyósra is (lásd alább), amely számos más vásárfiával együtt a táskámban lapul. Éljen a csoki!

cs0.jpgcs2.jpgcs3.jpgcs4.jpgcs6.jpgcs7.jpgcs8.jpgcs9.jpg

Címkék: program étel gasztronómia csoki

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr244793151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása