A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Jucimikulás last minute

2011.12.20. 12:44 | juc | Szólj hozzá!

2011-ben írtam az alábbit...

Jómagam nem vagyok egy last minute vásárló, de idén szégyenszemre az lettem. Sőt mi több, a last minute-re le is betegedtem, nyomom az ágyat, pontosabban a kanapét, így aztán abszolút az utolsó utáni pillanatokban fogom megvenni az ajándékokat. Ha már nektek is kiszikkadt az agyatok, hadd ajánljak néhány tuti helyet, ahol semleges (=nemre, korra, ízlésre való tekintet nélküli, garantáltan tetszetős) ajándéktárgyakra találhattok. És még néhány ötlet, ami nem üzletekhez kapcsolódik, hanem csak egyszerűen jolly joker.

1. Hephaistos - már sokszor ajánlottam, higgyétek el, ajándékdömping van.

2. Villa Bagatelle - szintén. Aktuális választék itt.

3. Aita Stúdió - a kívülről semmi kis üzlet alatt ajándéktárgy-labirintus rejtőzik. Ezt nem verik nagydobra, mert elsősorban nagykereskedőket szolgálnak ki, de ha az ember rákérdez, akkor szívesen körbevezetik. Ha egy fiatal, általában sapkát viselő, borostás, mosolygós fiatalemberrel van dolgotok, akit Lacinak hívnak, akkor hivatkozhattok bátran rám:)

4. Goa Home - mécsestartó, gyertya, karácsonyi dísz, ilyesmi.

5. Ikea - kizárólag a tömeget jól viselőknek.

6. Butlers - szintén. Itt van webshop is, de vigyázat: ma este hatig kell rendelni, ha még karácsony előtt át szeretnétek venni.

7. ajándékcsomag. Egy alkoholos ital + egy tábla csoki + egy csomag ropogtatnivaló + egy lekvár, pástétom vagy más konzerves cucc, és kész. Ebben az a jó, hogy mindenkinek személyre lehet szabni, és a pénztárcánkhoz is igazodhat. Apunak pl. a whiskey + étcsoki + vadpástétom + kesudió lehet a jó választás, anyunak levendulás fürdősó, testápoló, masszírkesztyű. Kerülhet bele tea (pl. karácsonyi fűszerezésű) is, vagy saját készítésű forraltbor-fűszerkeverék, mézeskalács, bögre, satöbbi. Sok-sok ötlet itt. És még jobbak itt.

8. sapka, sál, kesztyű, mamusz, papucs, pokróc. Tél van, tél lesz, mindig jól jön.

9. gyertya, mécses, illatgyertya.

10. élmény. Egy koncert, amire szívesen elmenne, sportesemény, fesztivál, múzeumi belépő vagy hasonló - jegyek már mindenre kaphatók.

11. növény. Mikulásvirág, bonsai, majomkenyérfa - sokáig él(het)nek, szépek.

12. könyv, dvd, plakát, falinaptár. Mindenkinek van kedvence: egyes filmek, egyes színésznők, sportágak. Egy jó Richard Gere-összes, vagy egy Rihanna-naptár, hm?

13. magazin-előfizetés. A külföldiekkel vigyázni kell, mert a magyar posta köztudottan megbízhatatlan, node itthon is vannak szép dolgok, pl. a National Geographicért én kifejezetten rajongok. Tehetősebbeknek pedig, akik rendelkeznek iPad-del vagy más tablettel, előfizethetünk az online változatra, bármiből, fillérekért.

14. játék. Tapasztalatom szerint mindenki szeret játszani valamit, ha máshogy nem, egyedül. Egy szép pakli kártya, társasjáték, mahjongg, esetleg ezek digitális változata, csocsó, a választék végtelen.

15. határidőnapló, napló, telefonregiszter, névjegykártyatartó. Itt pl. holnap estig lehet rendelni, így postán péntekre odaér, vagy személyesen is átvehetők a cuccok.

16. önképzés. Modell-tesztfotózás, főzőtanfolyam, csokibonbon-készítőtanfolyam, salsa-tanfolyam, borismereti kurzus, önismereti könyvek (na persze nem célzattal).

17. szakácskönyv! :))) a Bookline és az Alexandra is vállal még egy munkanapos házhozszállítást! 

Boldog, bacilus- és konfliktusmentes karácsonyt mindenkinek!

 

Címkék: étel karácsony ital ajándék gasztronómia hellókarácsony jucimikulás

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr163477978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása