Csak nektek, premier előtt! Ma este mutatja be világraszóló új menüjét a Villa Bagatelle, amit nem más nagyság alkotott meg nekik, mint maga Segal Viktor. Az új étlap lényege, hogy a meleg ételek a tapas-nál nagyobb, a főételnél kisebb adagokban kerülnek tálalásra, ezért egyszerre akár kettő ilyet is megkóstolhatunk a hagyományos egy helyett. Ha például az ember levest enne, akkor kétfélét is választhat, abból adódik össze a hagyományos levesadag. Főételeknél, salátáknál ugyanez a helyzet. A Villa Bagatelle ráadásul menüjavaslatokkal is előállt, melyek mindenki éhségéhez illetve idejéhez mérten kínálják a Bagatelliniknek nevezett fogásokat - így a Light menüben "csak" egy leves, egy saláta és egy desszert van, de pl. a Business menüben már egy levest, egy salátát, két főételt és két desszertet is megkóstolhatunk. Az adagok nem kicsik, az ételek nagyon-nagyon finomak, és mivel kénytelen voltam végigenni a menüt saaaajnos:D , így tanúsíthatom: két-három Bagatellinivel simán jól lehet lakni. És mert persze a Villa Bagatelle-ről beszélünk, a Bagatellinik tálalása is több, mint stílusos - menjetek és próbáljátok ki, és aztán ott azonnal vegyétek meg Viktor második könyvét is:) (teljes menü hamarosan a Facebookon és a weboldalon).
Így fest két desszert:
Két főétel:
Újabb két főétel:
Két szendvics, rendhagyó módon, pohárban:
Light menü:
Quick menü előétel: