A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Expect the Unexpected

2010.07.05. 11:26 | juc | Szólj hozzá!

Ez a mottója a Chanel új férfiparfümjének, ami a Bleu nevet kapta (ezt mutatták be nekünk a Greshamben). Az illat először nagyon friss, utána fás-fanyar lesz, minden bőrön más és más, szóval tényleg nagyon izgalmas. A váratlanságról, a meglepetésről szól a reklámfilm is, amit maga Martin Scorsese rendezett, és amely egy gyönyörű, kékes-feketés színben ragyog.

A minap megérkezett a parfüm sajtóanyaga is. A Chanel lenyűgözően bánik az újságírókkal (lásd pl a rózsaszüretet és a körítését, amire elvittek). Utazások, menő helyszínek, látványos sajtóanyagok... Tökéletes példa ez is arra, hogy milyennek kéne minden sajtóanyagnak lennie: kreatívnak, eredetinek, a termék szellemiségéhez illőnek. Expect the Unexpected... Ez itt egy parfüm, legalábbis első látásra.

Másodikra tartalmas kis pakk, noteszben a termék leírásával, kis borítékban az image-film és a werkfilm képkockáival, egy kis poszterrel és egy szupervékony pendrive-val. Like.

(A parfüm aug 16-tól lesz kapható, a helyes pasit pedig Gaspard Ullielnek hívják, színész. A Chanel blogján lehet naprakész információkhoz jutni, és várhatóan ide töltik fel majd a filmecskét is. )

Címkék: design divat art fény

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr872130468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása