A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

München, Dallmayr

2010.05.16. 20:12 | juc | Szólj hozzá!

A Dallmayr szintén intézmény, főként a delikáteszüzlet. Az épület földszintjén található áruházban a kávétól a teán és a csokin át a zöldségig, fűszerig és pástétomig minden kapható, ráadásul a legtöbb helyen csinos kék egyenruhába öltözött hölgyek szolgálják ki a vevőt a pult mögül. A delikáteszbolt fölött kávézó és bisztró van, no és persze szuvenírbolt - egy újabb jó példa a németek üzleti érzékére. A hab a tortán az eldugott kis étterem. Kettő Michelin-csillaggal büszkélkedhet, 40 vendéget tud fogadni (rájuk 10 szakács főz), és olyannyira exkluzív, hogy mind az étkészlet, mind a porcelán, mind a kristálypoharak egyedileg, csak a Dallmayr számára készült, számozott darabok. Szigorúan meg is volt tiltva nekünk, hogy bármihez is hozzányúljunk - amiben éreztünk némi általános előítéletet a lesajnált kelet-európaiakkal szemben.

 

 

 

Címkék: üzlet utazás étel németország étterem münchen

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr592008121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása