A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Érdekességek

2013.05.15. 22:40 | juc | Szólj hozzá!

1. love story, ahogy egy illusztrátor elmeséli:) nagyon aranyos!

2. Look at these Gems - őrület, hogy embereknek mennyi idejük van blogolni, szerencsére.

3. Tetőtéri lakás... egy felhőkarcoló tornyában:) És még egy lakás, szabálytalan, de nekem nagyon tetszik. És persze Ausztráliában van, mint minden jó, amire mostanában találok.

4. Egy másik love story. Aki nem ismerné Marina Abramovicot és a szóban forgó performanszot, az itt olvashat róla.

5. A tökéletes szín, a tökéletes kód.

6. Újabb IKEA katalógus, svédül, valódi (vagy legalábbis annak tűnő) lakásokkal. Továbbá: fényképes bizonyíték az IKEA papírosztályának létezéséről.

7. Csodálatos és kevéssé ismert festmények, kis leírásokkal a Flickr-en.

8. A tudatos táplálkozás egyik alapja, hogy igyekszünk lokális és szezonális gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztani, hiszen ezekben várhatóan kevesebb a vegyszer, illetve ha helyben és épp tegnap termettek, akkor kisebb az esélye, hogy a szállítás, raktározás stb. során keletkező csomagolóanyagok, benzin és más terheli a környezetünket. De hogy mi mikor szezonális, arra most találtam egy cuki kis infografikát. Sajnos angolul, és nem Magyarországra specifikusan, de amíg az elkészül, addig is lehet barátkozni a témával és tekergetni.

9. Fantáziátlan reklámszakemberek és/vagy önmagukat nagyon kreatívnak tartó ügyfelek kedvence a "több mint..." szlogen. Helyesírásilag aggályos, tartalmilag semmitmondó, ráadásul a legtöbb esetben értelmezhetetlen (legalábbis nekem, merthogy ugyebár azt mondja: több mint biztosító. Igen? mégis miben? na erre már nem ad választ a szlogen).  Szerencsére ezt rajtam kívül más is így gondolja, blogot is indított a témában.

10. A videó minősége szörnyű, de a madárrajokról készülő filmekben mindig van valami félelmetes és költői. A szám pedig a jelenlegi nagy kedvencem, a Híd c. rabul ejtő sorozat filmzenéje (nézitek???).

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr15294363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása