A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

SonkaArcok

2013.01.26. 17:42 | juc | Szólj hozzá!

A furcsa név egy új gasztrobárt takar az Egyetem téren, ahol nem más a konyhafőnök, mint Bereznay Tamás! Ennek megfelelően az étlapon csupa magyaros finomság szerepel, de ami már egy kicsit meglepőbb: nemcsak meleg ételekből válogathatunk. A kínálatban ugyanis legalább ilyen fontos szerepet játszanak a remek sajtok és sonkák, melyekből hidegtál formájában falatozhatunk. Ezáltal a SonkaArcok egyszerre étterem, bisztró és igényes italok mellé igényes harapnivalót kínáló bár is, ami ugyan elsőre soknak tűnik, ott járva azonban egészen természetesnek hat. A sokféle igény profi kiszolgálásának megfelelően a helyet a vártnál is korábban megszerették az emberek, állandó a pörgés, és jó a hangulat. Nekem személy szerint nem igazán tetszik a belső tér (úgy tudom, hogy még tervben van némi változás), de itt nem is az a lényeg, mert a SonkaArcok tényleg otthonos, kellemes, megfizethető, szerethető. Hozzánk ráadásul veszélyesen közel van, úgyhogy gyaníthatóan az egyik új törzshelyem lesz:)

sonka0.jpgsonka3.jpgsonka5.jpgsonka9.jpgsonka6.jpgsonka7.jpgsonka8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr75043676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása