A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Ajándék: Hephaistos

2012.12.04. 21:00 | juc | 2 komment

A Hephaistos akkor igazán jó, ha az embernek semmi ötlete sincs - vagy azért, mert már minden ötletét ellőtte, vagy  azért, mert nem ismeri eléggé a megajándékozottat. A szép tárgyakat ugyanis mindenki szereti, és karácsonykor mindenkinek jó ajándék egy szép és illatos gyertya is. A Hephaistosban van mindez, méghozzá óriási választékban. A Facebook oldalukon most minden nap adnak egy konkrét tippet is, de íme egy kis válogatás a nekem tetsző tárgyak közül. De ezeken kívül van sok más is: gyertyatartók, vázák, dobozkák, aprópénztartó kis tálkák, ékszerek, párnák, dísztárgyak, és ezerféle illatgyertya, gyerekpárna, -szőnyeg és -ágynemű, levélnehezékek, táskák, lakásillatosító, szép könyv, szóval a Hephaistos egy jolly joker (a képeken december 1-ei állapot látható).

HH1.jpgHH8.jpghh2.jpghh6.jpghh3.jpghh4.jpgHH7.jpghh5.jpgHH9.jpg

Címkék: design hephaistos

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr774942007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Florius 2012.12.05. 09:06:02

Kedves Juci!

Nem tudod véletlenül, az a kerámia tacsi egyedülálló vagy van esetleg több is belőle (hogy mennyire siessek megvenni, mert beleszerettem)? :)

Üdv,
Frufru

juc 2012.12.05. 10:18:34

@Florius: nem tudom, úgy emlékszem kettő van belőle, de ha gondolod hívd fel az üzletet és tetesd félre, az a biztos! a számuk 1 2661550, 11-kor nyitnak!
süti beállítások módosítása