A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Kultúra Közért

2012.11.28. 21:58 | juc | 2 komment

Az első képen Lapu Mihály, az Inter Galéria, a Kultúra Közért, és még számos más létesítmény, galéria, kezdeményezés (köztük pl. a Magyar Nők Pártja) alapítója üldögél egy (szerintem) Cassina fotelben.

A többi képen pedig a legnagyobb örömömre és pénztárcám legnagyobb sajnálatára is egyben a Liliom-Mester utcák sarkára költözött Kultúra Közért, mely időnként kiállításoknak és pankperformanszoknak (sic!) ad otthont, egyébiránt pedig klasszikus pesti régiségbolt, amelybe fent említett Lapu Mihály (barátai gúnynevén: Stuffos Misi) egy komplett bolhapiacot költöztetett be körülbelül. Merthogy a képeken látható összes tárgy a Kultúra Közért mindössze egy helyiségében található, a másik két, ugyanekkora teremben a rossz fényviszonyok miatt nem tudtam fotózni.

A Kultúra Közértben tényleg minden van, ami oxigén, régi fotóktól és menlevelektől a komplett Zsolnay étkészletig, dehát beszéljenek inkább a képek - ha pedig arra jártok, engedjétek, hogy Misi meséljen, mert csodálatos figura, olyan, amilyenek csak Pesten vannak.

ku1.jpgku0.jpgku3.jpgku4.jpgku22.jpgku7.jpgku8.jpgku9.jpgku10.jpgku12.jpgku13.jpgku14.jpgku15.jpgku16.jpgku17.jpgku18.jpgku19.jpgku5.jpgku6.jpgku21.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr714932522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kultúraközért 2018.05.18. 17:11:38

MISI NAGY SAJNÁLATUNKRA MEGHALT TAVALY FEBRUÁRBAN,EMLÉKÉT ÖRÖKRE SZÍVÜNKBEN HORDOZZUK:MÓNIKA (ÚJ NEMZETI SZALON-BÁLNA -1 SZINT)

juc 2018.05.21. 12:08:45

@Kultúraközért: kedves Mónika, nagyon nagy sajnálattal hallom. Különleges ember volt, szeretettel fogok emlékezni rá. Az új Nemzeti Szalonba benézek majd, köszönöm, hogy jelezted! üdv, j.
süti beállítások módosítása