A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Delizia Gourmet & More

2012.11.22. 14:12 | juc | Szólj hozzá!

Őszintén nagyon örülök, hogy egyre több delikáteszüzlet nyílik Budapesten, mert ez azt (is) jelzi, hogy egyre nagyobb a tudatosságunk azon a téren, hogy mit eszünk és az milyen. Még jobban örülök, ha egy üzlet nemcsak mindenféle termékeket összeválogat, hanem komoly, átfogó koncepcióval is rendelkezik - és ilyen a Delizia Gourmet & More. A nemrégiben nyílt Hegyvidék Központ alsó szintjén található, nem is kicsi boltban ugyanis az volt a vezérelv, hogy olyan kézműves termékeket és bio élelmiszereket árusítsanak, amelyek máshol nem kaphatók, és amelyek kivétel nélkül csúcsminőséget képviselnek. A termékek jó része kis olasz családi manufaktúrákból érkezik, ahol évszázadok óta ugyanazzal a módszerrel füstölik a sonkát, érlelik a sajtot, készítik a lekvárt (csodálatos sztorikat hallottam a boltban ezekről!). Döbbenetes mennyiségű termék van, az olívaolajkülönlegességektől a balzsameceten át a szarvasgombáig, tésztákig, tejtermékekig, sonkáig, sajtokig, tekintélyes mennyiségű a gluténmentes áru (ezek között rizsek, tészták, joghurtok is vannak), és önálló posztot érdemelne az italrészleg, ahol elsősorban kis kézműves borászatok alkotásait kínálják, de vannak híres pezsgők, sokéves rumkülönlegességek, és más extra dolgok is. Csak hab a tortán, hogy minden nap friss szendvicskrémek is vannak, és óriási antipasti-választék, nem is beszélve a csokicsodákról, most érkezett egy csomó panettone, szóval innen tényleg nem lehet eljönni üres kézzel (tiszta szerencse, hogy hozzánk nincs túl közel).

Fotózni nem lehet, de nem is baj - mivel Dávid tervezte az arculatot, a fotózáshoz is volt némi közünk, ezért inkább az ő képeiken keresztül próbálom bemutatni azt a sokféleséget, amit az üzlet kínál. Ha arra jártok, mindenképp nézzetek be!

(A portál szemből sajnos fotózhatatlan, így nem látjátok egészben az üzletet, de a lényeg talán látszik...)

DEL_01.jpgDELIZIA_14.jpgDELIZIA_16.jpgDELIZIA_18.jpgDELIZIA_05.jpgDELIZIA_10.jpgDEL_SZARVASGOMBA.jpgDELIZIA_02.jpgDELIZIA_01.jpg

Címkék: étel gasztronómia baráth dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr254919901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása