Hát az történt, hogy olyan sokan voltak mindig, hogy nem lehetett szép csendéleteket fotózni ábrándozva, vagy épp nyugodtan ülni egy percig, szóval a képekért elnézést, de a hely fantasztikus, és nagyon ajánlom a bio hasábburgonyát házi ketchuppel csipkecsappal (csipkebogyóból készül), és a mozzarellás-paradicsomos-pestós szendvicset, és a pisztáciás csigát, és.... holnap a meleg ételeket tesztelem a Bagatelliniben, ahol déltől minden egész órában vidám kis előadással szórakoztatja majd a kicsiket Misi, a pék:) én kb. 1-től 3-ig leszek ott, gyertek!
(A Bagatellini a Villa Bagatelle "kistestvére", egy ma nyílt kávézó a Mom Parkban. Finom szendvicsek, péksütemények, saláták, édességek, levesek, bio sültkrumpli, nagyon finom kávék, frissen facsart narancslé, stb. a kínálat, mindez helyben fogyasztásra és elvitelre is. A recepteket Segal Viktorral együtt fejlesztette ki a Villa Bagatelle, a belsőépítészet a Mádi-Láncos stúdió műve, az arculat pedig természetesen:) Baráth Dávid.)