A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Suttogó Piano Bar

2011.10.08. 14:22 | juc | Szólj hozzá!

Végre!!! Évek óta sajnálkozunk azon, hogy nincsenek Pesten rendes bárok, ahol csak az asztalokat világítja meg a fény, ahol élő zene van, ahol lehet dohányozni, ahová nem járnak tinédzserek, ahol minőségi a felszolgálás, jó az italválaszték, jazz-báros a hangulat. Most végre van egy ilyen hely, mégpedig a Suttogó Piano Bár, amiről a Trend Guide-on olvastunk először, és ahová azóta is el akartunk menni. Jól tettük! A Suttogó belsőépítészete a DiVino mellett a legjobb aktuális példa arra, hogy alacsony költségvetéssel, jó ízléssel, anyaghasználattal és egy-egy karakteres tárggyal (itt pl. Philippe Starck Flos-lámpáival, pontosabban: sajnos csak azok másolt változataival) milyen csodákat lehet létrehozni (a design a VTCS műve, róluk itt írtam korábban, bravó!). Az élő zene egészen más hangulatba ringatja az embert, mint egy DJ vagy egy rádió, még akkor is, ha a zongorista Máté Pétert énekel. A felszolgálás első osztályú, az italkínálat nemkülönben, és még az árak sem annyira elszálltak. Nagyon hosszú idő óta először éreztem magam tökéletesen egy helyen, bár ez nyilván az intimitásának, a jó társaságnak, és a pezsgőnek is köszönhető. Mi biztos törzsvendégek leszünk.

 

 

 

Címkék: budapest design barátok ital bár

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr903287588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása