A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Jucimikulás: naptár

2010.12.05. 12:50 | juc | Szólj hozzá!

Alább már említettem, hogy a fotó milyen szuper ajándék, ennél csak egy jobb van: a saját naptár! Januárra egy sapkás Petike, februárra egy farsangi jelmezes Petike, márciusra egy locsolkodós Petike, és így tovább, például, a nagymama konyhájának falára? Vagy egy saját aktokkal teli naptár a kedves férjjelöltnek?... A DigiLabor weboldalán csak ki kell választani a sablont, fel kell tölteni a képeket, aztán nem kell mást tenni, mint elutalni a pénzt és néhány nap múlva várni a futárt a csomaggal – ez a 21. század, kéremszépen (dec 10-ig ráadásul akciósak a naptárok). Persze minden mást is lehet nyomtatni itt a plakáttól kezdve a fotókönyvig, még van rá idő, tessék kattintgatni!

 

Címkék: karácsony ajándék jucimikulás

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr152493688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása