A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Café Panini

2010.07.12. 16:11 | juc | 2 komment

Újlipótváros sokaknak nagy kedvence, főleg a Szent István Park környéke, nem véletlenül. Most még inkább szeretni fogjátok, mert már van végre normális kis szendvicsezője/reggelizője/kávézója is. A Café Panini-t (XIII. Radnóti Miklós u. 45., Újpesti rakpart sarok, a weboldal még nem működik, de fb-on vannak) Bögrés Lackó barátunk nyitotta nemrégiben – akinek persze nem ez a rendes neve, de mi így szeretjük. Szuperjó kis hely, kávékkal, panini szendvicsekkel, salátákkal, és jó nagy szeszesital-választékkal (sajnos...). Gyerekek, kutyák jöhetnek, cigizni viszont nem lehet. A dekoráció és a belső kialakítása nekem nagyon tetszik, főleg, hogy pl az asztalokon van táskatartó, hogy az egész olyan nappali-szerű, jók a színek, kedvesek a rajzok, stb. És az is dícséretes, hogy a hely kimondottan a helyi vállalkozókat támogatja (az ételek többsége a Lehel téri piacról ered). Itt egy jó kis cikk róla, akit még jobban érdekel.

Címkék: budapest étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr982146775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zerge gorilla 2010.09.03. 19:04:02

A héten jártam náluk, engem is elvarázsolt. :)

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.04.05. 07:01:22

Jó a hangulat, kutyát beengednek,wifi free.Sajnos pont kb.10%-al drágább mint egy tipikus törzshely,így rendszeres látogató helyett alkalmi leszek.Hiszen a napi 1000-1200-1500 HUF egy reggeliért indokolatlan. Van ebéd menü is,1290 ha jól emlékszem.Finom,de itt isez a 10% tart vissza a napi rendszertôl.
süti beállítások módosítása