Pénteken elvitt minket az Electrolux partnerestül egy kis gasztro-továbbképzésre. A menü a következő volt: ebéd a Costesben (Magyarország jelenleg egyetlen Michelin-csillagos étterme)...
alapanyag-beszerzési alapismeretek a Csarnokban...
borválogatás a vacsorához a Bortársaság raktárában....
Abacus Hotel, Herceghalom....
...retródiszkó! :-D na persze, hogy ismerős DJ-vel.
Az egészet Segal Viktor és Mautner Zsófi, a Chili és Vanília c. blog híres-neves szerzője celebrálta, szerintem mesterien.
Mi remekül éreztük magunkat (főleg én, úszás + szauna után), a kaja szuper volt, a kötelező rész kimondottan izgalmas és hasznos (pl. hogy hogyan működik az új gőzsütő - szerintem tök érdekes, tényleg), a velünk egyidőben csapatépítő IT-sekről pedig inkább egy szót sem szólok:)