A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Pillanatképek a MÁV haldoklásáról

2010.05.31. 22:32 | juc | 1 komment

Nem hatásvadászat: a téma az utcán hever. Meg a padokon, a peronokon, a sínek között. (Ugye ti is érzékelitek az ordító különbséget a külföldi és hazai témájú posztok között?...)

Kelenföldi pályaudvar, aluljáró:

 

Jelzőtábla, Sáregres:

 

Állomás, Pincehely:

 

Nemzetközi pénztár, Keleti:

 

Déli pályaudvar:

Címkék: máv

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr652046371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tunda 2010.08.24. 10:12:06

a dolgok amiket en fedeztem fel: a keletiben a penztar elott szalagkordonnal terelik a helyes mederbe/sorba az embereket - de hogy mindenki ertse mirol is van szo - egy plusz alkalmazott segit eligazodni a szalag vegen - hogy ugye hanyas ablak,-jobbra-e vagy balra....arrol mar nem is beszelve hogy epiettek keritest a peronok vegebe, ahol kapuk vannak es ott (kevesbe)szigoru es koncentralo alkalmazottak nezik hogy ervenyes jeggyel kozelitem-e meg az adott vaganyt. mindig racsodalkozom es icipicit duhit is amikor ujbol ki kell halasznom a taska melyerol a penztarcam benne a jeggyel- szoval racsodalkozom h ez ugyan mennyire hatekony. koltseghatekony. allitolag sok bliccelot elkapnak igy, ami soksok forintkiesestol ovja meg a mavot. felmerult bennem h mennyit kaphatnak az alkalmazottak mindezert. bar ugy tunik mostanaban torik a lelkesedes, egyre gyakrabban nem acsorog ott senki.
süti beállítások módosítása