A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

A Philosophy of Sundays

2010.01.10. 18:44 | juc | Szólj hozzá!

"Then again, don't think. Daydream. Scientists now say it is one of our most complicated activities, the way we shape ourselves and become aware of those things that we have felt without thinking. The heart has a quiet voice. Allow thoughts to unfold. All those emptinesses that precede stumbling across the unexpected. The aching dullness that is so often the catalyst for better things, for breakthroughs. Being bored is important sometimes. The human brain does more if given a chance to slow down from time to time, to do the essential work of rearranging your mind. At home we are free to do nothing."

Ilse Crawford

Címkék: itthon ilse crawford

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr741661840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása