A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

I Giardini di Marzo

2014.07.04. 16:43 | juc | Szólj hozzá!

Ettől mindig sírok. "Il coraggio di vivere, quello é che ancora non c'é" - a bátorság az élethez, azt nem találom még, énekelte 1972-ben, a sikerei csúcsán Lucio Battisti, Olaszország akkori legeslegnagyobb sztárja. Néhány évvel később aztán úgy döntött, nincs több fellépés, mert a művésznek a művén keresztül kell kommunikálnia, és nem ripacskodni a tévében. Nem is adott több interjút, nem indult a dalfesztiválon, meg ilyesmi, csak lemezeket adott ki még sokáig. 1998-ban halt meg - a remeteségéhez kapcsolódó legenda része, hogy pontosan nem lehet tudni, milyen betegségben.

Ajánlom még tőle az Un'avventura, az Acqua Azzurra, és a Non é Francesca, c. számokat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr646385501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása