A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Táskarádió

2011.04.30. 12:38 | juc | Szólj hozzá!

A Táskarádió nappali fényben talán egy kissé kevésbé bizarr, mint este (biztos a színes, ámde gyenge fények miatt olyan este, mint egy lakótelepi lakás, vagy talán ez is a koncepció része), és hát az egész hely egy horror vacui, de azért vannak vicces részletek. Kedvencem a Brekivel smároló feka csaj – megtaláljátok? :) –, és be kell vallanom, hogy isteni a spenótfőzelék tükörtojással és Traubival.

Címkék: budapest design fény étterem lámpa

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr122866540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása