A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Coming Soon: Milan Design Week

2017.02.03. 14:13 | juc | Szólj hozzá!

A H&M csoporthoz tartozó COS az elsők között ismerte fel azt, hogy ahhoz, hogy figyelmet keltsen, élményt kell nyújtania a vásárlóknak. A jelenségnek természetesen van neve, "retailtainment", és egyre jobban elburjánzik, főleg a luxustermékek és a divatipar környékén. A COS a divatmárkák közül az elsők között ismerte fel azt is, hogy a trendszetter közönséget, akiket ugye szeretne megnyerni vásárlóinak, elsősorban olyan eseményeken érheti el, mint a milánói design hét, ami anno iSaloni-ként csak egy bútorvásár volt, de ma már az egyik legfontosabb kreatív esemény a világban. A COS – melynek bevallottan a design és az építészet a fő inspirációs forrásai – minden évben egy olyan installációval jelentkezik Milánóban, ami egyrészt közvetíti a márka értékeit (letisztultság, egyszerűség, modernitás), másrészt emlékezetes, harmadrészt és mindenekelőtt pedig megörökítésre, posztolásra, megosztásra érdemes – hiszen így jut el a lehető legtöbb emberhez.

A korábbi években a COS olyan jól ismert designerekkel és építészekkel működött együtt, mint a Nendo (2014), a Snarkitecture (2015) és Sou Fujimoto (2016). Az idei installációt a Studio Swine tervezi, ízelítő a videóban!

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr5012180172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása