A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Gourmet Fesztivál

2016.05.17. 16:32 | juc | Szólj hozzá!

Természetesen idén is kifejezetten esős idő volt a Gourmet Fesztiválon, de szerencsénkre a két napból, amit kint töltöttünk, csak egyen esett az eső, a másikon szárazak maradtunk (kívülről, mert belülről egyik nap sem). A csodálatos eredménnyel zárult Bocuse d'Or versenyhez kapcsolódóan idén a vad és a hal volt a fő téma, aminek azért örültem, mert ezeket amúgy ritkán eszik az ember... voltak is finomságok, még egy sörétet is találtam a vadkacsámban:D Nekem a Kiosk-nál a ceviche (nyers hal, citrusok levében pácolva, fűszerezve, utolsó kép) ízlett a legjobban, de nagyon jó volt a Bock-nál a hal, persze most is felejthetetlen volt a Rosenstein, a desszertek közül pedig az édesköményes-sósvaníliás süti volt a szupersztár (Salon).

Sörösüvegben tálalt sólet (Rosenstein):

2016-05-12_19_24_47-1.jpg

Ez is nagyon finom volt, füstölt lazac, korianderes-zöldalmás sorbet-val (Kollázs):

2016-05-12_20_18_00-2.jpg

Ráknyárs és PHOzelék (Céltorony):

2016-05-13_19_36_31-3.jpg

És a híres ceviche:

2016-05-13_21_21_41.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr888716676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása