Természetesen idén is kifejezetten esős idő volt a Gourmet Fesztiválon, de szerencsénkre a két napból, amit kint töltöttünk, csak egyen esett az eső, a másikon szárazak maradtunk (kívülről, mert belülről egyik nap sem). A csodálatos eredménnyel zárult Bocuse d'Or versenyhez kapcsolódóan idén a vad és a hal volt a fő téma, aminek azért örültem, mert ezeket amúgy ritkán eszik az ember... voltak is finomságok, még egy sörétet is találtam a vadkacsámban:D Nekem a Kiosk-nál a ceviche (nyers hal, citrusok levében pácolva, fűszerezve, utolsó kép) ízlett a legjobban, de nagyon jó volt a Bock-nál a hal, persze most is felejthetetlen volt a Rosenstein, a desszertek közül pedig az édesköményes-sósvaníliás süti volt a szupersztár (Salon).
Sörösüvegben tálalt sólet (Rosenstein):
Ez is nagyon finom volt, füstölt lazac, korianderes-zöldalmás sorbet-val (Kollázs):
Ráknyárs és PHOzelék (Céltorony):
És a híres ceviche: