A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Abstract Nature

2016.04.02. 17:14 | juc | Szólj hozzá!

Megint egy szuper projekt a MOME-ról! Az Abstract Nature keretében a hallgatók elismert magyar séfekkel: Pesti Istvánnal (a képen sapkában, Platán étterem), Huszár Krisztiánnal (Zona, később Konyha), Várvizi Péterrel (Larus) és a Michelin-csillagos Borkonyha Sárközi Ákosával dolgozhattak együtt olyan tálalóedények, tálak, tányérok kifejlesztésén, amelyek akár a nemzetközi piac számára is érdekesek lehetnek. Szeretem az ilyen projekteket, mert valós feladat elé állítják a hallgatókat, valós problémákat kell megoldaniuk, és valós 'megrendelővel' (ez esetben a séfekkel) kell dolgozniuk. Az eredmény is nagyon látványos volt, képek itt és persze a Stilblogon!

mome1.jpg

mome2.jpg

mome3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr758549190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása