A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Programajánló

2016.02.22. 16:49 | juc | Szólj hozzá!

1. Szerdán - Design Drivers: designról szóló előadások, workshop és mások, főleg kisvállalkozásoknak (regisztrálni kell, de ingyenes, egész napos, nagyon profi és hiteles előadókkal, gyertek el!)

2. Csütörtöktől Caracalla Design Days, kortárs designbútorok kiállítása, előadások, a csodaszép Teslában.

3. Hétfőn: Moholy Ösztöndíj Tárlatmegnyitó - fiatalokkal, tehetségekkel, újdonságokkal.

4. Kedden: folytatódik a MOME+ kerekasztalprogram, amit eddig háromszor szerveztünk meg, és amelyen minden alkalommal többen voltak, mint az előzőn... ami annak a biztos jele, hogy jó a program! A téma ezúttal a coaching lesz - vagyis, hogy hogyan fejleszthetőek, fejleszthetőek-e egyáltalán, és tulajdonképpen: melyek is azok a képességek, emberi tulajdonságok, amelyek segítik a pályakezdőket az elindulásban. Nem csak designereket várunk! (a helyszín valószínűleg a 3 lesz, ma még nincs fent, de a napokban itt lehet majd informálódni az eseményről - ingyenes!)

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr338411324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása