A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Random dolgok a netről

2015.07.30. 19:45 | juc | Szólj hozzá!

1. Második otthonom lesz a közeljövőben az Iparművészeti Múzeum, így elég sokat járok oda, és sok újat is megtudok. Pl. azt, hogy az udvarban látható, nagyon stílusidegen garázst az ötvenes években húzták fel, amikor Rákosi felesége ide járt egyetemre, merthogy keramikus volt. Érdekes a története, itt.

2. Nagyon szeretem a Design Is So blogot, a MOME-n szerkesztik, szeressétek ti is.

3. Csodálatos dolgok a csillagok – emlékszem, gyerekkoromban a legfantasztikusabb gondolat az volt, hogy a világűrnek soha nincs vége, mert a vége után is van valami, mert a semmi is valami... Az őrületes méreteket illusztrálja ez a szuper kis infografika, amin órákig tekergethetjük jobbra az egeret.

4. Nemcsak hivatalból mondom, de NAGYON JÓ LESZ A DESIGN HÉT, állítsátok be a Facebookon, hogy mindig kapjatok értesítést róla, ha posztolunk + instagramunk, twitterünk és hírlevelünk is van ám!

5. Érdekes irányba halad a férfidivat, meg a férfiasság úgy általában. Figyeljétek meg, Bruce / Caitlyn Jenner után egyre több transznemű coming out lesz majd (és kíváncsian várom, hogy a címlap rekordokat dönt-e, de úgy tűnik, nem fog - június végén 500.000 eladott példánynál jártak, az eddigi bestseller Jennifer Anistonnal a Brad Pitt válás után a címlapon 730.000 volt).

6. Szerintem a corginál nincs aranyosabb kutyafaj, örülök, hogy legalább ebben egyezik az ízlésem a Királynővel!

7. Egy csirke formájú templom. Nem viccelek.

8. Na jó, azt mindig tudtuk, hogy Tom Fordnak őrületes a stílusérzéke, nade minimalista ranchot építtetni ki másnak jutna eszébe? Pláne Tadao Ando-val. Pazar.

9. Hogyan hat a kultúra a betűtervezésre? Sokféleképpen, magyarázza majd el szeptembertől ez az új könyv.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr987647878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása