A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Programajánló

2015.05.06. 12:06 | juc | Szólj hozzá!

1. Május 8-10. (most hétvége): Food Truck Show

2. Május 25., noszvaji Nomád Hotel & Campsite: Glamping! A glamping szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a kiegészítők hangulatosak, stílusosak, és egyáltalán nem emlékeztetnek azokra a kempingezésekre, amelyekhez az úttörőtáborokban volt szerencséd. Az esemény a Nomád Hotel & Campsite kempingszekciójának hivatalos megnyitója jóleső lazulással, pokrócon pihenéssel kézművesételek, sütemények és borok fogyasztásával. 

3. Május 21-24., Gourmet Fesztivál

4. Május 7-9., Joy-napok! most a májusi InStyle magazinban is benne van az összes kupon, vegyétek meg (egyébként is érdemes, pl. bekukkanthattok Vágó Réka cipőtervező lakásába), nagyon nagy kedvezmények vannak!

5. Május 7-17., Projekt Showroom: városi bringások pop-up store, ezúttal a volt Nomuri caféban!

6. Május 14-16., 3D Printing Days

7. Június 4-6., Brain Bar Budapest - okosfesztivál:)

8. Június 5., Bringával a vörös szőnyegen – InStyle rendezvény vicceskedéssel, szuper bringákkal, nyereményekkel!

9. Május 8-10., Design+ vásár, Max City

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr997434388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása