A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Kultúra Közért

2015.02.03. 19:13 | juc | Szólj hozzá!

Hát itt mindig vannak érdekességek. Babafej lámpabúrával, ötvenéves Budapest-térkép, japán gyártmányú amerikai autómodellek, például. A héten állítólag rendet raknak, remélem, hogy ez azt jelenti, hogy eddig rejtett kincsek is felbukkannak majd (nem mintha nem találnék minden héten újdonságokat, melyek szemmel láthatóan évek óta be vannak épülve oda, ahol most észreveszem őket).

kk1.jpgkk2.jpgkk3.jpgkk4u_.jpgkk5.jpgkk6.jpgkk7.jpgkk8.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr967137733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása