A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Beérkező levelek

2014.10.23. 14:20 | juc | Szólj hozzá!

Szeretem, ha tehetséges emberek összefognak és csak úgy, a maguk szórakoztatására létrehoznak egy olyan projektet, amivel rengeteget kell dolgozni úgy, hogy közvetlen módon biztosan nem is keresnek vele pénzt (sőt!) - viszont kompromisszummentes, látványos, elgondolkodtató, értékes és szép. A Beérkező levelek installáció is ilyen, amit Szigeti Zsófi stylist és Bánlaki Kata, a Karcsi Papír megálmodója hoztak létre a Design Hétre.

A Beérkező levelek a Design Hét idei fő témájához - design és technológia - kapcsolódva azt a kérdést boncolgatja, hogy vajon a papír alapú leveleknek, üzeneteknek van-e még létjogosultságuk a mai, emailek uralta világban? Az örvénylő papírfalevél-installációhoz mintegy TÍZEZER papír falevelet fűztek fel damilra EGYENKÉNT és rendezték formába úgy, hogy a látogatók maguk is írhattak egy-egy levelet, amelyet aztán felakasztva ők is a mű alkotóivá váltak. Az installáció két napig állt a Kiscelli múzeum pazar templomterében, ahol egyébként kalligráfus workshop is kapcsolódott az eseményhez.

A Design Héten megvalósuló projektek között ez volt az egyik abszolút kedvencem, remélem, átjön a képekről, hogy milyen látványos és tartalmas volt!

 kiscelli6.jpgkiscelli3.jpgkiscelli1.jpgkiscelli2.jpgkiscelli5.jpgkiscelli4.jpg

Címkék: designhét

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr276810863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása