A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Design Hét: holland programok

2014.09.18. 20:42 | juc | Szólj hozzá!

Idén Hollandia a díszvendég (ezért voltunk januárban Eindhovenben) , sok-sok izgalmas programot szervez a Nagykövetség, és sok-sok izgalmas program lesz városszerte is. Íme a szerintem legérdekesebbek!

1. Jurgen Bey előadása - ő valódi sztárdesigner, úgy, hogy a hollandok nem igazán sztárolják magukat... okos, sokoldalú, intellektuális, érdekes személyiség. Az előadása október 9-én 14 órakor lesz a MOME-n, nyilvános.

2. Kortárs holland design, mégpedig a díjnyertes fajtából: kiállítás a Várkertben. Megnyitó október 2-án, 17:00 órakor, szintén nyilvános - egyben tartjuk az egész Design Hét megnyitójával, pláne gyertek.

3. Heineken Open Your City - pop-up store, közép-európai tervezők ruháival, a Hotel Nomuri-ban. 

4. Moooi termékújdonság-bemutató a Spirit Home-ban.

5. A Mobili Mania-ban holland designklasszikusok lesznek, a Cassina klasszikusaitól vadonatúj Marcel Wanders darabokig. Ráadásul Szalai András fog róluk beszélni, tehát már csak ezért is érdemes benézni:) 

6. No Nonszensz - a holland stílus, attitűd és vizualitás által inspirált hazai alkotások, Oltai Kata és Szendrő Péter értő tolmácsolásában, a Bank Centerben.

7. Ez nagyon tetszik: a buherát emeli a design szintjére, amennyiben a leselejtezett autóalkatrészekből új autók, sőt: akár új márka jöhet létre - Ghánában. Ezzel kapcsolatos a System D workshopja, szürkezónákról, hétköznapi túlélésről, social designról. Mindenképp csekkoljátok a képet!

8. Virágkötő workshop - természetesen tulipánból! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr536703947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása