A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Design a kirakatban pályázat

2014.09.01. 16:05 | juc | Szólj hozzá!

A tavalyi nagy sikerű Design a kirakatban c. Design Hét programot idén kicsit másként, de újra meghirdetjük, és pályázattá bővítettük. Partnerünk az V. kerületi önkormányzat, így a tavalyinál jóval több kirakatunk lesz, melyekben bemutatkozási lehetőséget nyújtunk. A jelentkezési határidő elég szűkös, de bízom benne, hogy azért többen meglátjátok benne az óriási kiugrási lehetőséget - már csak azért is, mert a fődíj egy nagyon komoly szakmai tanácsadás, amit a Design Terminál ajánlott fel (tényleg komoly, komplex, sok százezer forintot érő dolog ám ez).

Részletes leírás a weboldalon!

Címkék: designhét

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr36656315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása