A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Érdekességek a netről

2014.05.11. 16:10 | juc | Szólj hozzá!

1. The Minimalists.

2. Csodálatos könyvtárszoba, csodálatos otthon, a csodálatos Barcelonában.

3. Best of Milan - vagyis a világ legfontosabb designkiállításáról és -vásáráról szóló beszámoló. Érdemes végigolvasni, rászánni egy kis időt, mert az egyes tárgyakon kívül sok általános érdekességet is felfedezhetünk benne arra vonatkozóan, hol tart ma a bútor- és tárgytervezés. Például: abszolút fölényben a holland designerek. Az új generáció sztárjai: Jaime Hayon és Luca Nichetto. Design és konceptuális művészet még sosem volt ilyen közel egymáshoz. Oki Sato még mindig egy géniusz, avagy hogyan érje el egy divatmárka, hogy egy formatervezési esemény egyik legtöbbet publikált eseménye legyen. És így tovább (persze ne felejtsük el, hogy ez egy szubjektív válogatás, viszont a világ talán legfontosabb designblogján szerepel).

4. Ettore Sottsass végre megkapja azt a (monografikus) rangot, amit megérdemel.

5. El ne felejtsem: első infók az idei Design Hét Budapestről.

6. Ezt csak lányok olvassák el.

7. Ezt pedig azok nézzék meg, akik szerint a tetoválás még a 21. században is kimerül a nonfiguratív illetve "tüskés ág" karperecekben és az üss! feliratokban - hát nem:) A tetoválás ma már képzőművészet, önálló irányzatokkal, mint a watercolor tattoo, és olyan egyedi stílust képviselő művészekkel, mint Jukan, David Hale vagy Matt Houston.

8. Flux porcelánok, nagyon szépek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr856150207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása