A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Párizs: Bon Marché áruház, karácsonyfadísz-osztály

2013.11.30. 19:05 | juc | Szólj hozzá!

Az áruház többi részével ellentétben itt nem a szuperluxus dominál: a számtalan elérhető stílusú dísz között bőven akadnak két eurós csodák is (kicsi csodák, de csodák. Ja és persze egyenként ennyi az áruk. Szóval egy méretesebb karácsonyfa, hát igen, arra simán fel lehet aggatni egy kisebb vagyont). Idén valamiért a dzsungelláz dominál a választékban, ami ugyan üdítő ellenpont a sok rettenetesen unalmas arany, piros és ezüst gömb között, de azért egyben elég bizarr is (elképzeltem egy vizilovakkal dekorált ünnepet). Mindegy, az oroszlán cuki.

bon0.jpgdisz1.jpgdisz6.jpgdisz5.jpgdisz7.jpgdisz2.jpgdisz3.jpgdisz4.jpg

Címkék: utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr635649716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása