A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Szimpla Fullkolor, Wamp

2013.02.19. 20:34 | juc | Szólj hozzá!

A Szimplában rendezett designvásártól sokkal többet vártam, mint kávékapszulákból készült gyűrűket és sörösdoboz-nyitó fülekből készült láncokat, szóval nem ajánlanám senkinek - bár persze lehet, hogy legközelebb jobb lesz a kiállítói összetétel, és a Szimpla tényleg nagyon látványos (a második képen Levande csokik, mmm).

A Wamp ellenben új helyszínre költözött, a Váci 1-be, ami bevásárlóközpont lesz, majd egyszer. Az árusok a leendő üzletek előtti sétálósávokra települtek ki, a nép pedig a fennmaradó 2 méter szélességben próbált haladni - ami azzal járt, hogy ha az asztal előtt megállt valaki, bedugult a forgalom. Tömeg volt, de nem tudom eldönteni, hogy ténylegesen sokan voltak-e, vagy csak soknak tűntek a szűk kerengők miatt... a választék a szokásos, de most volt Wamp Vintage is, amin én még sosem jártam. Szerencse és kár is egyben, mert tele van oxigénnel – mint például Charles Bronson arcával díszített zsebtükrök, százéves japán illusztrált regények, továbbá a Téli Palota ostromát ábrázoló tányér és hát ugye az Alphabetika betűi... Most hétvégén Wamp Spájz lesz, oda mindig érdemes kinézni, úgy tudom lesz ott is buborékos tea, meg sok más finomság.

A kutyás képig a Szimpláról, utána a Wampról szólnak a fotók.

szimpla1.jpgszimpla2.jpgszimpla5.jpgszimpla4.jpgszimpla3.jpgszimpla6.jpgw.jpgwamp2.jpgwamp4.jpgwamp1.jpgwamp3.jpgwamp5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr645092336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása