A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Program: két kiállítás

2013.01.21. 12:56 | juc | Szólj hozzá!

1. Az olasz kéttannyelvű és az olasz bölcsészkar 5+5 éve után végre egyszer talán eljutok az Olasz Intézetbe - merthogy végre van egy olyan program, ami érdekel! Mégpedig az egyik legeslegnagyobb olasz designer, Vico Magistretti kiállítása, aki például olyan humoros, kedves és persze funkcionális darabokkal gazdagította tárgykultúránkat, mint az Eclisse lámpa (az Eclisse napfogyatkozást jelent - azért hívják így, mert a lámpabura mozgatásával változtatható a fényereje). Február 10-ig, infó (olaszul) itt.

2. Budapest látképek - az előző századfordulóról és a két háború közötti időszakból származó festmények kiállítása, a rendezőelv ezúttal a téma: az akkor még világvilágvárosnak számító, csodálatos Budapest. Kieselbach Galéria, február 9-ig, infó itt.

Címkék: design program art

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr225030687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása