A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Ajándék: lelőhelyek

2012.12.12. 19:46 | juc | Szólj hozzá!

1. Mobili Mania - idén nagyon beerősítettek kisméretű designtárgy kategóriában. Számos használati tárgy van pl. 10.000 Ft alatt is, érdemes csekkolni az oldalukat.

2. Kilim a Nomád Szőnyeg - nevével ellentétben nemcsak szőnyegeket árul, hanem párnahuzatokat, kendőket, zsámolyokat, más apróságokat is (régebbi poszt itt).

3. Rododendron - magyar design, főleg. Cuki kis tárgyak (korábbi poszt itt, aktuális választék itt).

4. Wamp - december 16 és december 23, 10-18 óra között, a Millenáris D (gasztro) és B (mindenmás) csarnokában. Mi a D-ben leszünk, 25% kedvezménnyel várunk mindenkit, aki szerint a szakácskönyv az ideális ajándék:)

5. Javaslom a BUDAPESTI BOLTOK tag alatt történő nézelődést, de azért csekkoljátok a boltok aktuális címét, mert néhány elköltözött (Sa Maison pl pop-up jelleggel van a MOM Parkban), néhány épp zárva tart (pl. Showroom R9), stb. Szintén ajánlom az AJÁNDÉK taget, de hasonlóan járjatok utána, hogy az üzlet nem szűnt-e meg, mert a posztok egy része több éves. Köszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr644962265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása