A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Ajándék: párnák

2012.12.05. 16:58 | juc | Szólj hozzá!

Minden sokkal jobb akkor, ha van mögötte egy történet - még a párnák is. Az IKEA új FJÄLLTÅG kollekciójában ugyanis a printelt textileknek is van sztorijuk: a női portrés például egy régi fotó felhasználásával készült, egy másik minta egy 1907-ből származó átvételi elismervényt idéz fel, de a sorozat összes darabját 1880-1920 közötti svéd motívumok (főleg a vidéki élet, a rusztikus stílus) inspirálták. A limitált kollekcióban vannak függönyanyagok, szőnyegek és párnahuzatok is (nekem ezek a kedvenceim, áruk 2990 - 3490 Ft között), úgyhogy akinek van mersze így karácsony előtt bemerészkedni az IKEA-ba, annak még jó eséllyel juthat egy-két darab.

Ajándékozni aztán majd bárkinek tudjuk, akinek nincs ötletünk: szundikálni mindenki szokott, ahhoz szükség van egy párnára is, ráadásul egy szép díszpárna öröm a szemnek, a fekete-fehér design pedig a legtöbb lakberendezési stílushoz jól illik, nem lehet vele mellélőni, szóval egy ilyen párna jó kis tartalékajándék. Ha pedig nem találunk neki gazdát, mert jó előre kigondoltuk a személyes ajándékot mindenkinek, akkor na bumm, majd jól megmarad magunknak, hihihi:)

A kollekció dec 1-től kapható mindkét áruházban, amíg a készlet tart!

IKEA textil6.jpg

Velvet_Photo_Cusion-Portrait.jpg

Címkék: fotó design art

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr434945441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása