A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Csupa jó hír!

2012.11.20. 21:41 | juc | Szólj hozzá!

1. Eksztázisban várom, hogy egyszer befejezzem a munkát és ráugorhassak az internetre: mint azt tegnap megtudtam, mind a madridi Prado, mind az amszterdami Rijksmuseum elérhetővé tette online a gyűjteménye nagy részét, azaz több ezer képzőművészeti alkotást. A képek jó része egészen nagy és részletgazdag fotókon tekinthető meg, sőt: a hollandoknál akár nagy felbontásban le is tölthető (persze azért ehhez regisztrálni kell). És igen: a Prado-ban van a Las Meninas, a Rijksben pedig sok-sok Vermeer!

2. Megújul a Dégi Kastélykert! A kastélyról itt írtam, most állítólag uniós forrásból teljesen felújítják - egyelőre csak a hatalmas parkot, később remélhetőleg a kastélyt is.

3. Diesel Living üzlet nyílt, sajnos kocsi nélkül elég nehezen megközelíthető helyen: a Max Cityben. Imádom a cuccaikat, itt megnézhetitek a teljes kollekciót.

4. A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a Vivien Maier kiállítást, méghozzá másfél hónappal: január hatig látható, hurrá!

5. Megszületett a Wamp Art - a Wampot ismeritek, az "art" szót tudjátok értelmezni, részletek itt!

Címkék: art las meninas

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr444916737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása