A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Anyák napi ötletek

2012.05.04. 17:27 | juc | Szólj hozzá!

 

1. Hephaistos, nyitva: szombaton 11-14 óra között. Ékszerek, lakáskiegészítők, dísztárgyak, párnák, takarók, illatgyertyák és más lakásillatosítók (aktuális kínálat itt, ezek a termékek mind vannak a boltban, tehát nem megrendelésre vannak, hanem azonnal elvihetők!)

2. Macaron! A Villa Bagatelle és a Bagatellini is nyitva van szombat és vasárnap is, macaronok öt ízben és kétféle méretű dobozban, díszcsomagolva kaphatók (220 Ft/db, a csomagolás ajándék!)

3. Villa Bagatelle Shop, nyitva szombaton 10-16 óra között, az első emeleten. Képkeretek, terítők és más textilek, illatgyertyák, tálkák, dísztárgyak, fotóalbumok már pár száz forinttól! Aktuális választék itt (ma voltam odafent, a képeken szereplő összes tárgyból van még!).

4. Wamp Spájz - vasárnap 11-19 óra között a Deák téri Akváriumban. Lekvárok, kekszek, csokik, AKCIÓS SZAKÁCSKÖNYVEK :))) és sok-sok más finomság.

5. Garázsvásár! Szombaton 10-17 óra között, ékszerek, ruhák, használt háztartási eszközök, megannyi oxigén.

6. Ehető virágok magjai Zsófitól, talán még nem késő beszerezni!

 

Címkék: design art wamp garázsvásár hephaistos villa bagatelle

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr44488766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása