A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Rododendron

2012.05.03. 19:36 | juc | Szólj hozzá!

A Rododendron a város egyik legjobb kis üzlete, amely főleg hazai tervezők munkáit árulja az ékszerektől a füzetkéken át a pólókig. Nekem a hófehér padló és fal miatt nagy kedvencem, amely tiszta vászonként feszül a tárgyak mögé, ezáltal engedi őket érvényesülni. Az is nagyon tetszik, hogy nem egy kicsi, agyonzsúfolt tér, hanem egy tágas, kényelmes, napfényes üzlet. És persze az sem mellékes, hogy itt nemcsak azokkal a tárgyakkal találkozhat az ember, amelyekkel más boltokban vagy a Wampon, hanem vannak más, egyedi, dolgok is, méghozzá minőségi és ízléses válogatásban. Ja és külön piros pont a profi weboldalért!

DSC00934.jpgDSC00930.jpgDSC00935.jpgDSC00927.jpgDSC00931.jpgDSC00936.jpgDSC00937.jpgDSC00928.jpg

Címkék: budapest design üzlet art fény lámpa ékszer szín

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr64486091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása