A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Zsófi lakása

2012.04.30. 21:39 | juc | 5 komment

Zsófi stylist - ő készítette ezeket a csodás tojásokat, és ő a Virágom, virágom blog gazdája is. Egy olyan lakásban él, amelyben nagyon sokáig a nagymamája lakott (és aztán más családtagok is). Különleges, szinteltolásos, világos, de zegzugos lakás ez, amiben a nagymama régi dolgai csodálatosan megférnek Zsófi színes-virágos világával. Nagyon tetszik, igazi vintage, sok személyes tárggyal és persze rengeteg élő növénnyel.

 

Címkék: design barátok lakás virág szín

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr504480808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2012.05.02. 13:21:22

nekem az ilyen nagyon tetsz.
az egyetlen amítől viszont megrémültem, azok a villanykapcsolók. mármint nem is a kapcsolók maguk, hanem a gondolat, hogy még az ezzekhez tartozó földeletlen vezetékek vannak a falban?

will 2012.05.02. 16:12:04

Ha a kapcsoló mellett a konnektort is nézed, akkor láthatod, hogy igen. Ugyanakkor ellentmondásos, mert a radiátorszelep meg felújított. Viszont a párkányon a virágcserepet kikötném valahogy, lepottyanás ellen. (Mondjuk kár belénk a kultúra, hogy ilyen hülyeségeken akadunk fenn. :) )

juc 2012.05.02. 18:17:20

@will: mikre figyeltek, de tényleg!... nos, a lakásban cirkó lett kiépítve néhány éve, ezért a radiátor és a szelep. a villanyvezetékeket szerintem nem cserélték, de rákérdezek, most már engem is érdekel:) virágcserép rögzítve van, csak nem látszik:)

Stolczer 2012.05.02. 18:28:25

A villanykapcsolóktól és a konnektoroktól sajnos magam is megrémülök néha. Valóban régiek és a falban valóban régi vezetékek kapcsolódnak hozzá (nem mindenhol). Ennek a felújításáig még nem jutottam el, de rémélem sor kerül majd rá hamarosan. A fűtés már fel lett újítva. a párkány széles (csak nem látszik a fotón). Ne aggódjatok! :-)))

juc 2012.05.02. 18:33:00

@R. és @will: a Stolczer álnevű felhasználó maga Zsófi, aki a lakás tulajdonosa! minden kérdésre válaszol, imádja az olvasói leveleket:)
süti beállítások módosítása