A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Toldi mozi

2012.03.24. 13:43 | juc | Szólj hozzá!

A Toldi az utóbbi időben lett népszerű szórakozóhely, este fotózhatatlan, napközben picit sivár és kocsmaszagú. A hg.hu szervezésében a Creative Mornings aktuális előadását tartották itt, pontosabban Szentpéteri Marciét, aki azon kevés tanárok közé tartozik ma Magyarországon, akik a fejükben rejtőző elképesztő mennyiségű tudásanyagot képesek humoros formában, élvezhetően átadni egy moziteremnyi közönségnek is. Most is hozta a formáját, és bár nekem túl sok újat nem mondott (mottója az alsó képen látható), azért akad gondolkoznivalóm. A következő Creative Mornings dátuma április 20., az előadó vagy F. Kovács Attila lesz (aki többek között a Napfény íze díszleteit, a Terror háza belső tereit tervezte, és egy elképesztő koponya), vagy a Henry Waltz-film megalkotója, Emil Goodman (művésznév), aki a magyar animációt elképesztő magas fokra fejlesztette fel, tehát mindenképp érdemes eljönni!

 

Címkék: budapest program art

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr594335075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása