A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Jucimikulás 29: cicabarátoknak

2011.11.29. 12:56 | juc | Szólj hozzá!

A Moleskine etalon, legenda a grafománok körében. Az 1997-ben alapított márka egy réges-régi jegyzetfüzet-típust élesztett újjá hatalmas sikerrel, nem véletlenül: a Moleskine-naptárak és füzetek mentesek minden felesleges információtól, díszítéstől, öncélúságtól (igen, már biztos rájöttetek, nekem is Moleskine-em van). Egy ideje tematikus és egyéb limited edititon füzeteket is gyártanak, az egyik legújabb pl. a Cat Journal, amelyben a lelkes cicatartók feljegyezhetik szőrös barátjuk életének fontos eseményeit, az el nem felejtendő dolgokat, dátumokat és így tovább. Részletes ismertető és cuki videó itt, kapható a Formában (5400 Ft).

Címkék: állat karácsony ajándék macska hellókarácsony jucimikulás

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr263421878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása