A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Tiszta Amerika

2011.09.30. 18:28 | juc | 6 komment

Szuperlúzer honnan máshonnan menne egy új süteménykollekció bemutatójára, mint a fogorvostól? Hát, így esett, nem mondom, hogy baj, mert így legalább keveset ettem - inkább szó szerint és átvitt értelemben is tátott szájjal és csorgó nyállal bámultam a fantasztikus, fenomenális, elképesztő új sütiket a Sugar!-ban. Merthogy erről van itt szó: a manga-beütésű Tokyo Collection után itt a ma debütáló New York Collection, hamburgerekkel, hot dogokkal, sajttortákkal, kólásdobozokkal. Legalábbis látszólag: mert ami mini popcornosdoboznak tűnik, az valójában tejcsokoládé mousse málnakrémmel, pirított popcornos pralinéval és karamellizált popcornnal, ami hamburgernek látszik, az maracujasziruppal meglocsolt financier piskóta ét- és tejcsokoládékrémmel illetve mangós maracujazselével, a kólásdoboz colamousse-t rejt, csokoládéval bevont pattogós cukorral, citrusos csokoládékrémmel és csokoládés piskótával, a hotdog kávés csokikrémmel töltött eklerfánk, Liberty pedig karamellás csokimousse karamelles banánnal, mogyorópralinéval és könnyű brownie tésztával.

Tiszta szerencse, hogy a magamfajta, fél arcukra bénák is tudnak csokimousse-t szopogatni (egészen pontosan mogyorós tejcsokoládéba mártott Valrhona étcsokoládékrémet és étcsokoládémousse-t brownie piskótával a Chocolate Bar, valamint a háromféle Valrhona csokoládé bavaroise-ból készült, könnyű Brooklyn formájában), így nem maradtam sem éhes, sem vékony. De azért hamarosan visszamegyek, mert nagyon izgat a Funky Brownie (duplacsokoládés brownie dióval), a Mikiegér formájú Happy Mouse (színes fehércsokoládéba töltött, lágy pirosgyümölcsös krémdesszert, feketeszezámba forgatva, eperöntettel, házi epres pillecukorral és feketeszezámos piskótával), valamint az American Dream is (csokoládés piskótába töltött sajttorta földimogyorókrémmel és karamellás pralinékrémmel rétegelve). Fogorvoshoz pedig nem megyek előtte. Utána viszont sajnos biztosan.

(Azok, akik nem ezen a bolygón élnek, és azt sem tudják, mi fán terem a Sugar!, itt és itt megnézhetik, mit írtam róla korábban.)

Címkék: budapest üzlet csoki sugar!

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr83268314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

backdrive 2011.09.30. 22:28:43

Már olyan gömbölyűnek kéne lenned, mint Gombós Artúr :))

juc 2011.09.30. 22:33:27

@backdrive: a legjobb úton vagyok afelé...

backdrive 2011.10.02. 07:06:06

@juc: A legjobb útról pedig nem szabad letérni. De ki az a Gombós Artúr? :))

Mélisande · http://melisandegyuruje.blog.hu 2011.10.03. 14:00:23

Nem akarok ünneprontó lenni, de borzasztó mű katyvaszokat árusítanak, tele mesterséges színezékkel és állományjavítókkal.... bocs!

juc 2011.10.03. 14:01:40

@Mélisande: na én vagyok az, akit ez nem zavar... annyi egyéb dologban eszünk (eszem) mesterséges dolgokat, hogy ez a kicsi most már igazán nem számít:)
süti beállítások módosítása