A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Design Hét

2011.09.23. 18:47 | juc | Szólj hozzá!

Gyakorlatilag ugyanazt írhatnám, mint tavaly, úgyhogy idézek magamtól: "a teljes program fent van a honlapon egyébként, sőt onnan letölthető a teljes programfüzet is, ami egyébként egy csomó helyen beszerezhető. Érdemes felkapni egyet, mert idén is vannak vásárlási akciók", blabla.

Sajnos azonban az idei Design Héten (szept 30 - okt 9) általam ajánlott rendezvények listája jóval rövidebb, mint 2010-ben – ennek bizonyára az az oka, hogy a témában kicsit talán az átlagnál túlképzettebb vagyok.

A következő programokat mindenesetre tényleg meleg szívvel ajánlom, és tényleg nézzétek meg a teljes listát, mert simán lehet, hogy benneteket felvillanyoz, ha saját gombot készíthettek a gombhúzó műhelyben, érdekel a magyar munkaruha-design, a kortárs szlovák betűtervezők munkássága, vagy az óceániai ékszerkészítési pályázat eredményhirdetésével egybekötött performansz... engem sajnos egyik sem:)

1. Design Hét Gasztro - limitált példányszámú, csak a Design Hét alatt kapható, dizájnos ételek, azon belül is a Rózsavölgyi Csokoládé "kolbásza" és a Sugar! New York Collection.

2. okt 3. hétfő, 17:00, Iparművészeti Múzeum: Magyar Formatervezési Díj átadója. Általában remek látlelet a hazai design állapotáról.

3. okt 4. kedd, 18:00, Blood Mountain Foundation: Történetek Közép-Európából - előadások és kiállítás a már itt és itt emlegetett Jade&Tom szervezésében.

4. okt 4. kedd, Kiscelli Múzeum: Korszerű lakás 1960: az óbudai kísérleti lakótelep, kiállításmegnyitó.

5. okt 5. szerda, 11:00 és 19:00, Mobili Mania: Alessi-tárgyak értő tolmácsolásban.

6. okt 5. szerda, 20:00, Szikra mozi: Pecha Kucha Night! na ki ad elő és miről? gyertek:)

7. okt 6. csüt, 18:00, Gozsdu-udvar: Pos1t1ion - Use Unused bútorkollekció bemtutatása. 

8. okt 8. szombat, Möbelkunst: 2500 Watt jótékonysági árverés - 25 magyar grafikus által tervezett tárgyak árverezése. Na ki az egyik? Gyertek és licitáljatok:)

 

 

 

Címkék: design program designhét kult products

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr913244053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása