A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Design Terminál

2011.09.08. 22:12 | juc | Szólj hozzá!

Hagyjuk a történelmet - a Design Terminál hányattatott sorsáról már mindenki leírta már, amit lehetett (aki mégis lemaradt róla, itt pótolhatja a súlyos hiányosságot). A lényeg, hogy annyi év és annyi abszurd fordulat után egy 8 fős stáb végre birtokba vette a volt Volánbusz-pályaudvar műemlék épületét (tervezőjéről itt lehet többet megtudni), és nekifogott ambiciózus tervei megvalósításának. Ezek szerint a Design Terminál egyszerre szól majd a nagyközönségnek (főként kiállítások formájában) és a szakmának (workshopok, kerekasztal-beszélgetések, előadások, stb.), de lesz designshop (még idén), új arculat (hamarosan), étterem (jövőre) és könyvtár (majd) is.

A mostantól végre tényleg működő Terminálban szeptember 15-ig látható a Gombold Újra divatkiállítása, aztán októberben a Design7 fő kiállításának ad majd otthont, novemberben pedig gépjárműdesign-tematikájú tárlattal várják majd a nagyérdeműt. December 8-tól aztán designvásár lesz a Terminálban, kiegészítve egy magyar tervezők ruháit árusító kis pop-up store-ral.

Sok a kétely, sok a kérdőjel, de részemről azt mondom, hajrá! Így legyen! Már csak azért is, hogy többször megfordulhassunk ebben a jó kis épületben...

 

Címkék: budapest design divat építészet design terminál

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr43211962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása