A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Installáció a Kreában

2011.02.25. 19:38 | juc | 3 komment

A Kreában, ahol most tanítok, épp most ünnepelték az iskola fennállásának 15. születésnapját. A jeles alkalomra installációvá változtatták a folyósót - szuper példa arra, hogy 0 Forintból, némi kreativitással milyen jó dolgok születhetnek.

 

Címkék: budapest design art papír krea

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr372690376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KlassDSign 2011.03.01. 16:59:13

Kedves Juci!

Nagyon örülönk, hogy tetszett az átváltoztatott folyosó, mely három ex-kreás: Doszpod Adél, Tóth Katalin és Urbán Aliz (KlassDSign) közös munkája.

Jó érzés más szemével látni az eredményt!
Köszönjük! :)

juc 2011.03.01. 16:59:59

@KlassDSign: :) szuper, nem tudtam, ki csinálta. olvasom a blogotokat, gratulálok hozzá:)

KlassDSign 2011.03.01. 17:15:16

@juc: csupa jó hír! :) köszönjük!
süti beállítások módosítása