A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Fotókról 1.

2010.12.30. 19:26 | juc | Szólj hozzá!

Egy-egy jól sikerült privát fotó mindennél jobban képes arra, hogy elmeséljen egy történetet. Híres a kategóriában a Hórusz Archívum - ennek alapítója, Kardos Sándor olyan képeket gyűjt, melyekben talán nem jó a kompozíció, vagy épp mindenki pont pislog, netán az egyik szereplő arcát kivágták, de pont ettől lesznek a képek olyan szerethetők (az archívum képei nem hozzáférhetők online, a belőlük készült könyv sem kapható, de egy részük megtekinthető itt).

Most megtaláltam a legzseniálisabb könyvet a témában. Egy család olyan fotóit gyűjtötték össze benne, amelyen kedvenc kutyusuk szerepel. A kutyus azonban fekete, és azt még egy iskolás is tudja, hogy a fekete elnyeli a fényt... az eredményt szavakkal nem lehet elmondani, de egy része megtekinthető itt. Vidám szilvesztert!

 

Címkék: fotó könyv kutya állat art

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr852548949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása