A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Jucimikulás: Gaga könyv

2010.12.09. 10:24 | juc | Szólj hozzá!

Tudom: Lady Gaga dalai soha nem fognak bekerülni semmilyen zenetörténeti összegzésbe. Ő maga viszont igen. Két év alatt elérte azt, hogy a bolygó legnagyobb sztárja legyen, mindenféle szempont szerint (igaz, Rihanna és Katy Perry szorosan követi), pedig se énekelni, se mozogni nem tud, szépnek pedig végképp nem mondható. A titok, amire Lady Gaga (és a mögötte álló team) rájött, az, hogy az IMAGE a legfontosabb, és hát az övé tényleg annyira egyedi és őrült, a ruhái olyan megfogalmazhatatlanok, színpadképei olyan sokkolók és felzaklatók, hogy az ő stílusa aztán tényleg senkivel nem összetéveszthető. Ebben a korban pedig, amikor pedig az image minden, nem csoda, hogy Lady Gaga ott tart, ahol - és hiába próbálják újabb és újabb idióták utánozni. Lady Gaga a popipar terméke, el is fog tűnni a süllyesztőben, de most még érdekes - nem véletlen, hogy máris könyvet írtak róla. Az itthon most megjelent kötet nem vizsgálja túl mély szociokulturális összefüggésekben a Gaga-jelenséget, nem is túl minőségi, de azért vannak jó pillanatai (Geopen, 4900 Ft). Tinilány rokonunk minden bizonnyal visítva fog örülni neki.

 

Címkék: könyv divat art karácsony ajándék jucimikulás

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr452502879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása