A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Programajánló

2010.11.15. 14:07 | juc | 3 komment

Izgi lesz ez a november-december, íme némi kis szubjektív ajánló:

1. November 16. kedd (holnap!): A38_02 avatóbuli. A hófehér kocka, melynek vízrebocsátását oly nagy médiafigyelem kísérte, végre leúszott hozzánk, a Petőfi hídhoz. Ennek ürügyén hajnalig tartó mulatság lesz, gyertek!

2. November 16 – december 02: Portfolio Points. Idén ötödször veszik birtokukba a belvárost ifjú festők, rajzolók, illusztrátorok, grafikusok. Kocsmákban, éttermekben, galériákban állítják ki a műveiket, közelebb hozva a művészetet a hétköznapi emberhez. A rendezvénysorozathoz természetesen bulik is csatlakoznak, sőt: idén először Pécsett is lesz Portfolio Points. Ugyanebben az időben lesz az Art Moments rendezvénysorozat is, ami kísértetiesen hasonlít a Portfolio Pointsra, hm. Mindegy, hagyjuk a rosszindulatúskodást, a művészek itt is nagyon érdekesek, mindenképp kocsmázzatok még többet tehát.

3. November 19 (péntek): MOME nyílt nap. Kiállítások, vetítések, előadások... kis hazánk talán legmaibb tanintézményében.

4. November 19 (péntek): Stylewalker Night (pontosabban Stylewalker Evening). Évente többször megrendezik, lényege, hogy a belvárosi kis design- és divatüzletek éjfélig tartanak nyitva, és persze más programok is kapcsolódnak hozzá. Kedves, aranyos, érdekes.

5. November 19–21: LisztFeszt. Újbor-fesztivál mindannyiunk kedvenc Liszt Ferenc terén, koncertekkel, gesztenyesütéssel, vidámsággal.

6. November 25–28: Art Fair Budapest. Nyálcsorgatós álmodozós tárlat a Műcsarnokban, csodaszép bútorokkal, festményekkel és más műtárgyakkal. Tavalyi poszt kedvcsinálónak itt.

7. December 5., 12., 19.: Wamp Gasztro. Wamp mindig van, de most extra lesz: kiegészül ugyanis egy Gasztro területtel, ahol konyhai eszközöket, termékeket, stb. lehet venni, lesznek kóstolók is, szóval jó lesz. Mi is megyünk a könyvekkel, dedikálunk, satöbbi, reggeltől estig. Gyertek – ezúttal ne a Gödörbe, hanem a Millenárisba!

Címkék: design divat art kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr722450081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nuagetrilla 2010.11.18. 12:37:11

szia, én a festő úrral szeretnék dedikáltatni, olyat lehet?

juc 2010.11.18. 12:46:21

@nuagetrilla: mindent lehet:) már van könyved?
süti beállítások módosítása